Julija Csipö

O meni

Prava izbira kozmetike in skrb za kožo sta mi pomembni že od nekdaj, saj urejenost razumem kot dolžnost vsakega posameznika. Z umetnostjo ličenja sem se s strokovnega vidika srečala tekom študijskih let, ko sem poleg rednega študija vpisala tudi program za vizažistko na ZAI in ga uspešno zaključila s pridobitvijo nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK vizažist). Vse od tedaj sem imela priložnost sodelovati s Sašo Godejša, ki me je kot mentorica vzela pod svoje okrilje in mi pomagala nadgraditi znanje ter veščine ličenja.

Skupna nama je miselnost o lepoti in o tem, kako pomembno je, da vsaka ženska, ki si tega želi, z ličili izrazi svojo osebnost in svetu pokaže najboljšo različico same sebe. Ličila oziroma način ličenja lahko razumemo tudi kot našo osebno znamko, nekaj kar nas loči od ostalih. Zato je zelo pomembno, da se v svoji koži kar najbolje počutimo in da naš makeup izraža našo osebnost, cilje, vizijo. Ličenje je kot vizitka, osebna izkaznica, s katero se predstavimo svetu. Poslanstvo Imakeup ekipe pa je, da vas glede ličenja nauči stvari, ki vas jih do sedaj še nihče ni – kako poudariti atribute, kakšne barve so prave za vas in kako se popolno urediti v čim krajšem času.

Sicer sem magistrica novinarstva, ki jo poleg ličenja vodi ljubezen do pisanja. Po nekajletnem novinarskem delu v tiskanih in spletnih medijih ter na različnih področjih, kjer sem izpopolnjevala komunikacijske veščine, sem se spoznala z odnosi z javnostmi, kjer sem sedaj našla svoje mesto. Novinarstvo, odnosi z javnostmi in ličenje se prav lepo dopolnjujejo, saj so v središču vsega ljudje – in ravno ti me vsakodnevno navdihujejo, najsibo na enem ali drugem področju.

Želite več informacij? Kontaktiraj nas