Oblikovanje obrvi

Opis

Bodite v trendu z novo tehniko oblikovanja obrvi, ki ji sledijo mnogi svetovno znani vizažisti! Videz lepo oblikovanih obrvi, ki je vse bolj priljubljen med hollywoodskimi zvezdniki, je sedaj na voljo tudi v Sloveniji.

Obrvi lahko popolnoma spremenijo obraz, zato je toliko bolj pomembno, da so lepo urejene in oblikovane. Predstavljam vam tehniko oblikovanja obrvi, s pomočjo katere lahko z edinstvenim postopkom v sedmih korakih dosežete vrhunsko urejen, naraven in lep videz obrvi.

Cena v salonu: Od 25 €

Lepotni trendi se nagibajo k ohranjanju mladostnega in naravnega videza, pri katerem so zelo pomembne lepo oblikovane obrvi. V salonu nudim oblikovanje obrvi s posebno tehniko, ki sčasoma zgosti preredke obrvi in jih naravno poudari. 

 

Če si želite popolno oblikovane in lepo definirane obrvi, ki jih od nekdaj navdihujejo klasične hollywoodske lepotice, potem je postopek oblikovanja obrvi IBROWS pravi za vas. Nova metoda je namreč primerna za vse – tiste, ki si želite lepšo obliko in urejenost naravnih obrvi, tiste, ki bi radi spodbudili rast pretirano populjenih dlačic, kot tudi za tiste, ki z dosedanjim oblikovanjem niste zadovoljni in bi si želeli lok obrvi z lepšim prileganjem vašemu obrazu.

Obrvi so okvir vašega obraza in predpogoj za urejen videz, zato ne dovolite, da vas ob pogledu v ogledalo prevzame slaba volja. Lep lok in zapolnjena linija obrvi skrajšajo sam postopek ličenja in poskrbijo, da ste videti urejene tudi brez pretiranega nanosa ličil. Zato ne odlašajte in čim prej naredite nekaj zase.

Lep videz = dobra volja!

 

Potek oblikovanja obrvi poteka v sedmih korakih:

1. Posvetovanje s stranko in priprava pripomočkov,

2. barvanje obrvi na naravno bravo, ki se prilega lasem posameznika (pri barvanju uporabljamo mineralne pigmente, da dosežemo subtilne tone in s tem ustvarimo naraven videz obrvi),

3. oblikovanje loka obrvi individualno glede na obraz posameznika,

4. voskanje obrvi,

5. nitkanje obrvi (ang. “threading” – gre za starodavno metodo odstranjevanja dlačic, ki ne poškoduje kože),

6. striženje obrvi in obdelava loka obrvi s pinceto,

7. pregled in zaključni postopek.

 

Pogosta vprašanja

Koliko časa traja postopek oblikovanja?

Storitev oblikovanja obrvi traja približno 30-45 minut.

 

Ali je možna izbira oblike obrvi glede na posameznika?

Seveda! Lok obrvi se vedno individualno prilagodi posamezniku glede na njegov obraz. Obrvi so lahko temne, svetle, široke ali tanke, ostre ali mehke linije.

 

Kako pogosto je potrebno obnavljati postopek oblikovanja?

Oblikovanje obrvi je potrebno obnoviti na 3-4 tedne, odvisno od tipa kože in izdelkov za nego kože, ki jih stranke uporabljajo.

 

Ali bodo rezultati vidni takoj po postopku?

Večina ljudi dobili želeni videz obrvi takoj po prvem obisku salona. Včasih pa je potrebnih še nekaj obiskov preden je videz obrvi izpopolnjen.

Cena postopka

Cena prvega postopka oblikovanja je 20€. Popolno obliko in lep videz obrvi dosežemo v sedmih korakih, zato je tudi sam postopek na začetku nekoliko daljši (največ 45 minut).

Želite več informacij? Kontaktiraj nas