Saša Godejša

O meni

Umetnost make up-a sem študirala na prestižni šoli v Londonu, London University of Arts, London College of Fashion. Med študijem sem si nabirala izkušnje in gradila svoj portfolio pri mnogih modnih projektih, kot so London Fashion Week, St. Martins student designer show… Sledilo je povabilo k delu za znano kozmetično hišo Bobbi Brown. Prevzela me je miselnost o lepoti in izražanju individualnosti s pomočjo vrhunskih ličil, lastnice znamke Bobbi Brown, s katero sem se takoj poistovetila in se z veseljem pridružila njenemu timu. Po vrnitvi v Slovenijo ustvarjam na področju modne fotografije, gledališča, reklam in poučevanja.

Sodelovanja

Sodelovanje z najboljšimi modnimi fotografi na področju Slovenije, me je naučilo vseh zakonitosti in kreativnega izražanja potrebnega za odličen izdelek modne ali komercialne fotografije. Moj make up je krasil mnoge naslovnice in modne zgodbe revij Elle, Modna Jana, Eva, Playboy, Obrazi… in prodajal številne izdelke in storitve podjetij kot so Lisca,Max Factor, Simobil, Mobitel, Merkur, Jacobs, SKB Banka, T2… Med prvimi v Sloveniji sem pričela z air brush make up-om, posebej priljubljenim med hollywoodskimi zvezdnicami in snemalci filmov ter reklam v HD tehnologiji. Njegove prednosti so v brezhibnem, popolnem izgledu kože, podaljšani obstojnosti in skorajda nevidnem nanosu. Eden izmed najljubših projektov je bilo sodelovanje s Tomažem Pandurjem, kjer sem asistirala pri predstavi Sto minut in samostojno pri predstavi NIKOLA TESLA.

Strast

Svoje znanje predajam mlajšim generacijam, kot profesorica na Visoki šoli za kozmetiko VIST in na Visoki šoli za fotografijo v Ljubljani, kjer izvajam module Vizažistične tehnike, Modni in medijski make up ter Gledališki make up. Moja inspiracija in temelji za oblikovanje maske izhajajo iz naravne lepote. Prepričana sem (in to potrjujejo tudi stranke), da si vsaka ženska želi biti naravno lepa, z enostavno in preprosto uporabo kozmetike v brezčasnih odtenkih. Želijo izžarevati svojo notranjo lepoto, ki jo s kvalitetno masko, privabimo na dan ali pa jo le poudarimo. Moje vodilo je, da je vsaka ženska lepa! Potrebno je le prebuditi lepoto, ki spi v notranjosti in jo zvabiti na plan! Lepota ni iskanje popolnosti, ampak praznovanje individualnosti, posebnosti!

SODELOVANJA:
- Gledališče: Pandur Theatre.

- Produkcija: sodelujem pri snemanju reklamnih in industrijskih spotov ter videospotov.

Želite več informacij? Kontaktiraj nas